- Vi er bedre enn folk tror

Kenny Dalglish mener at gårsdagens seier på Stamford Bridge er et bevis på at Liverpool er et bedre fotballag enn hva det generelle fotballpublikum gir dem kreditt for.

Dette var første gang Liverpool har vunnet to ligakamper på rad borte mot Chelsea siden 1974/75-sesongen. Det var også første gang Liverpool har vunnet tre ligakamper på rad mot blåtrøyene siden 1973.

Gårsdagens resultat betyr at Liverpool nå står likt i poeng med både Chelsea, Tottenham og Arsenal. Spurs har riktignok to kamper til gode på¨de andre tre lagene.

- Vi hadde et skuffende resultat og spill mot Tottenham tidligere i sesongen. Vi fortjente mer enn vi fikk mot Stoke. Men spillerne har holdt det gående. De har stått på. Jeg tror ikke vi har gjort noe annerledes nå heller, uttaler Dalglish til Liverpool Daily Post.

Dette var Liverpools femte strake borteseier. Lagets beste seiersrekke på bortebane på over fem år.

Dalglish selv har aldri tapt for Chelsea som manager for Liverpool FC. Dette var hans 12. kamp i så måte.

Både Liverpool og Chelsea er nå tolv poeng bak serieleder Manchester City. Men Liverpool er ubeseiret på ni kamper, mens Chelsea har tapt tre av sine siste fire ligakamper og har fått sin dårligste sesongstart siden Roman Abramovich tok over klubben for åtte år siden.

Dalglish mener likevel at det blir feil å legge skylden på Chelsea-kollega Andre Villas-Boas.

- Ingen innen fotballen tviler på hans egenskaper. Jeg kjenner ikke gutten, men han har med seg en fantastisk CV fra Porto. Jeg skjønner ikke hva man skal kritisere ham for. Alle innen fotballen har stor respekt for ham.