- Vi er litt skuffet

Kenny Dalglish uttaler at han er litt skuffet etter bare poengdeling mot Manchester United, men poengterer at det er et tegn på fremgang når man er skuffet over et slikt resultat.

Det så lenge ut til at Steven Gerrard skulle bli matchvinner på Anfield i sin første kamp fra start siden møtet med nettopp Manchester United i mars. United-innbytter Javier Hernandez dukket imidlertid opp og headet en corner i mål mot slutten av kampen.

- Vi kunne hatt de tre poengene. Starten av kampen var ganske jevn og ganske steril. Deres keeper gjorde to fantastiske redninger, og vi hadde også en sjanse helt på tampen der ballen ble litt for høy til at Jordan fikk skikkelig kontakt med den, sier manager Dalglish til Liverpoolfc.tv.

- Det at vi kommer inn i garderboen og er skuffet etter å ha spilt uavgjort 1-1 mot Manchester United er en indikasjon på hvor langt vi er kommet. Vi er fornøyd med at spillerne er skuffede. Vi hadde vært enda mer fornøyd om vi hadde tatt tre poeng, men holdningene, selv etter at at United utlignet, var beundringsverdige. Vi kom tilbake og gikk for tre poeng. Det eneste vi manglet i dag var vinnermålet.

Dalglish mente at gjestene viste stor respekt for Liverpool ved å spille med Danny Welbeck som ensom spiss, og benytte Darren Fletcher og Phil Jones sentralt på midtbanen.

- Jeg ble ikke overrasket, for Fergie har gjort forandringer på laget sitt etter hver runde med landskamper. De har også en veldig viktig bortekamp i Champions League på tirsdag. Det er bare rett og rimelig at han roterer på troppen sin. Så vil han komme tilbake og ha en slagplan mot Manchester City neste helg. Det handler om en hel tropp for oss, og det virker som Alex også føler det slik. Jeg tror alle managere gjør det. Jeg ser også på det som et kompliment.

Dalglish var også henrykt over at Steven Gerrard scoret i sin første kamp fra start for sesongen.

- Det faktum at vi har Steven Gerrard tilbake er et skikkelig løft for oss. Det er fantastisk at han kronet sin første kamp fra start med en scoring. Han har gjort fantastiske bidrag til denne fotballklubben, og jeg er sikker på at han vil fortsette med det. Det var strålende å se ham tilbake, og svært oppmuntrende for ham.

Dalglish var også svært godt fornøyd med arbeidsinnsatsen til Luis Suarez.

- Luis er fantastisk, og jeg har ikke ordforråd til å beskrive ham. Han har fremstått som en fantastisk fotballspiller siden han kom til klubben, og jeg er sikker på at han vil fortsette med det.

Om gjestenes utligningsmål hadde Liverpool-manageren følgende å si.

- Det skulle vært utspark. Dommeren dømte corner, og vi må forsvare oss bedre på disse. Vi var uheldige fordi Martin Skrtel gled. Han kunne ha vært der. Men vi må bare ta det som det kommer. Vi er også litt skuffet over at vi ikke fikk straffespark da Jonny Evans handset, men vi får bare reise oss og komme oss videre.