- Vi fortjente å vinne

Kenny Dalglish mente etter uavgjort mot Norwich at man spilte bra, men så lenge man ikke scorer på sjansene vil motstanderen alltid ha en mulighet.

På en dag da Liverpools manager hadde uttalt at man behøvde å drepe kampene når man hadde sjansen til det, sløste hans mannskap med sjansene som aldri før mot Norwich. Det måtte Kenny Dalglish erkjenne, selv om han mente at det vil være dager hvor man skaper langt mindre og likevel vinne.

- Totalt sett synes jeg vi fortjente alle tre poengene, forklarte Dalglish etter uavgjort på Anfield og nok en hjemmekamp hvor man ikke har greid å holde buret rent. – Vi spilte virkelig bra fram til et punkt, skapte forferdelig mange sjanser og det var mye godt pasningsspill og god bevegelse.

- Når du bare leder med et mål vil det likevel gi dem noe oppmuntring. De greide å klamre seg fast.

- Hvis vi ikke tar vare på våre sjanser vil det alltid gi motstanderen en sjanse, og de tok vare på den. Selv da kom vi tilbake og keeper gjorde en fantastisk redning fra Luis helt mot slutten og også store Andy scorte nesten med en heading.

- Vi er skuffet, men jeg er sikker på at vi kommer til å spille langt verre enn dette og vinne kamper.

- Du arbeider for å få dine sjanser. Det er vanskelig å si hvordan en vil reagere når de kommer, men det hjelper ikke når en treffer stolpen tre eller fire ganger.

- Fortsetter vi å skape sjanser, har vi nok folk som kan avslutte dem.