- Vi fortjente dette

Steven Gerrard og Kenny Dalglish var enige om at det ble tre fortjente poeng mot Newcastle, og at det ikke minst var en hyggelig avslutning på 2011 for kapteinen. Begge tok Andy Carroll i forsvar.

- Jeg er bare glad for å være ferdig med 2011, fortalte Gerrard til Sky Sports etter kampen. Scouseren er tilbake etter lange skadefravær, og var både glimrende og scoret et mål som innbytter i 3-1 seieren mot Newcastle.

- Jeg synes vi fikk hva vi fortjente. Det var ikke minst bra at vi scoret tre mål, da vi har fått en del kritikk for at vi ikke har fått ballen i nettet.

- Han har vært uheldig foran mål, svarte kapteinen på spørsmål om Andy Carroll, som heller ikke denne gangen kom på scoringslisten men som bl.a. hadde en heading i tverrliggeren på pasning fra Stevie G.

- Det var en fin måte å avslutte denne uka på, konkluderte Kenny Dalglish.

- Dette var trolig en av de kamper hvor vi har skapt færrest sjanser på Anfield, men i dag gikk noen av sjansene inn. Samtidig, bortsett fra en fantastisk klarering fra Martin Skrtel, kan jeg ikke huske at Pepe Reina hadde så mye å gjøre.

- Ingen her er i tvil om hvor viktig Steven Gerrard er, og det var en passende belønning for ham å få en scoring etter å ha jobbet seg tilbake fra skader.

- Andy Carroll gjorde så godt som alt uten å score. Han stod på og jobbet, men det har alltid vært tilfellet med Andy her.

- Det har vært og er pågående arbeid, svarte manageren på spørsmål om hvordan han ville oppsummere 2011. – Vi fikk inn syv nye spillere i sommer og vi har Luis som nå er i sin første hele sesong her og Andy som var skadet da han kom. Vi vil fortsette å arbeide videre på samme måten som vi har gjort i 2011.