- Vi fortjente ikke bedre

Kenny Dalglish var ærlig på at Liverpool ikke fortjente poeng mot West Ham på Upton Park i dag. 3-1 tapet var Liverpools første tap på ni kamper. Skader på Martin Kelly og Raul Meireles var en ekstra malurt i begeret. Kelly kan være ute i flere uker på grunn av hamstringskaden han pådro seg like før pause.

- Martin fikk en strekk i baksiden av låret, mens Raul fikk et spark i kneet. Martins skade er mer alvorlig enn denn Raul pådro seg, bekreftet manageren etter kampen.

- Hamstringskaden vil nok bety at han vil slite med å rekke kampen mot Manchester United neste søndag, uten at jeg skal garantere noe som helst, da jeg ikke aner hvor lenge han blir ute. Men jeg vil tro at en hamstringskade tar litt lenger tid å hele enn en uke. Med Raul vet vi heller ikke hvor lenge skadeoppholdet vil bli.

- Spillerne har vært fantastiske frem til denne kampen, men jeg antar det ville komme en dag hvor vi tapte en kamp, sier manageren etter åtte strake kamper uten nederlag.

- Spillerne skal ha honnør, for det de har oppnådd før denne kampen har vært som fortjent. Jeg tror også at de selv innser at de fikk som fortjent i dag – hvilket var ingenting.

- Vi er skuffet over måten vi spilte på. Vi så komfortable ut til å begynne med, men de fikk en scoring som ga dem noe å forsvare og det ga dem også tro på seg selv.

- Det var ingenting West Ham gjorde som overrasket oss, for vi visste at de kjemper for å overleve i divisjonen. Etter at de scoret fikk de troen på at de kunne vinne. Men vi spilte heller aldri så bra som vi er kapable til. Pasningsspillet var ikke opp mot vårt beste, og vi tok heller aldri vare på sjansene vi fikk.

- De siste 20-25 minuttene begynte vi å spille litt slik vi vet vi kan. Vi fikk ett mål helt mot slutten, og jeg trodde kanskje at vi skulle klare å stjele med oss ett poeng, men Carlton Cole scoret i motsatt ende i stedet.

- Vi ropte på straffespark et par ganger, og det hadde kanskje gått bedre om ballen hadde trillet mer i vår favør i visse situasjoner. Tirsdag morgen vil spillerne komme på trening igjen, og da vil vi forsøke å korrigere feilene vi gjorde. Det er det eneste vi kan gjøre.

- Jeg aner ikke om noen av spillerne var trøtte etter det som skjedde torsdag kveld, da det var en tøff kamp. Vi var aldri så gode som vi kan være. Det er ikke bare tapet som var skuffende, men også måten vi spilte på.

Liverpool har nå en uke på seg til å komme til hektene igjen til kampen mot Manchester United. Journalistene ville vite om Andy Carroll blir spilleklar til den kampen.

- Han ligger foran skjema. Vi har aldri satt noen dato for når Andy skal spille kamp igjen. Så snart han er klar, vil han bli involvert. Om det blir neste uke, uken deretter eller uken deretter igjen, det får vi bare vente og se. Det er ikke noe som har skjedd etter han kom til oss som har forverret skaden eller satt ham tilbake på noen annen måte.

Dalglish fikk også spørsmål om han er blitt tilbudt en toårskontrakt fra sommeren av.

- En kontrakt fra hvem da, spurte en undrende manager.

- Fra klubben, repliserte journalisten.

- Jeg trodde nesten du mente at kona hadde fått i stand en avtale om at jeg skal holde meg mer hjemme igjen, spøkte Dalglish.

- Dersom vi har nyheter å komme med, vil vi fortelle det til dere. Jeg er lykkelig her. Jeg gjør hva jeg må gjøre for klubben, og det betyr svært mye for meg. Det har aldri vært diskusjoner annet enn den første avtalen, så jeg lurer på hvor avisen har sine opplysninger fra.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.