- Vi fortjente seieren

Dalglish berømmer innsatsen til spillerne etter avansement til 1/8-finalen i Europa League. Spesielt å lede de røde for første gang i en e-cupkamp på Anfield. Chovanec skuffet over at kampen ikke gikk til ekstraomganger.

En sen scoring av Dirk Kuyt sikret Liverpool seier og avansement til 1/8-finalen i Europa League.
- Det er min første e-cupkveld her som manager. Jeg har aldri gjort det tidligere, men det var ganske fornøyelig, uttalte Kenny Dalglish til Liverpoolfc.tv etter seieren mot Sparta Praha.

- Dette er en fantastisk fotballklubb. Jeg var en heldig mann som fikk komme tilbake under uheldige omstendigheter.

- Jeg er her bare på grunn av bra arbeid fra spillerne og Roy (Hodgson) før jeg kom hit. Det er en flott ære å lede denne klubben, men det er enda større å være her på en e-cupkveld, og i tillegg vinne.

- Det var en vanskelig kamp. Vi visste fra den første kampen at de var et sterkt fysisk lag. Vi visste at de ville være fysisk i form, men ikke i kampform.

- Jeg synes guttene fortjener honnør for sin besluttsomhet og innsats i å få et resultat. Det var en fremragende måte de viste stolthet for seg og klubben. Det ble til slutt belønnet med et mål. Vi er glad for å gå videre, men kampen ble mer eller mindre slik vi forventet.

- De gjorde det veldig vanskelig for oss i kveld. I første omgang ga de oss noen skremmeskudd ved et par anledninger. I andre omgang var det en heading som gikk like til side for mål. Det var en vanskelig kamp for oss over begge oppgjør, men jeg synes vi fortjente å vinne.

Sparta Praha-trener Jozef Chovanec var skuffet over å slippe inn et sent mål. Han føler at laget hans kunne ha gått videre dersom det hadde blitt 0-0 og ekstraomganger.
- Det var veldig skuffende fordi jeg håpet at vi ville få en sjanse i ekstraomgangene, uttalte Chovanec ifølge skysports.com etter kampen.

- Vi forsøkte å fortsette med opptredenen fra forrige uke. Vi forsøkte hardt mot favorittene i kampen. Bortsett fra resultatet spilte vi veldig bra, men det er skuffende å slippe inn få minutter før slutt.

- Det var et en scoring etter corner. Jeg ser ikke det som en stor målsjanse. Jeg tror vi ville ha vist mer styrke i ekstraomgangene.

- Liverpool hadde spillere som gikk ut skadet. Jeg er skuffet over at vi ikke tok kampen til ekstraomganger.