- Vi gjorde det meste riktig

Kenny Dalglish mente at dagens kamp viste hvilken god lagånd det nå er i hans mannskap, på en dag hvor man scoret, holdt buret rent og også «forbedret» statistikken med skudd i stengene. Ros til Craig Bellamy.

- Han har vært utmerket, sa Dalglish på det første spørsmålet som gjaldt Craig Bellamy, som var sistemann på 1-0 og nest sistemann på 2-0 da det ble seier på Villa Park.

- Han har vært fantastisk fra første dag.  Han er god å ha i garderoben, han er god på treningsfeltet og han er god ute på banen. Han har ikke vært noe problem for oss i det hele tatt. Dette var nok en god kamp fra ham.

- Jeg synes vi gjorde det meste riktig, fortsatte manageren om borteseieren mot Aston Villa. – Vi holdt buret rent, scoret to mål, forbedret vår målforskjell og antall poeng – og i tillegg økte tallet for antall ganger vi har truffet treverket!

- Chipen til Luis var glimrende på det andre forsøket, men som vi har sagt, vi vil fortsette å prøve. Jo mer du prøver jo mer flaks får du. Kanskje en dag vil den gå inn via tverrliggeren.

- Så vidt jeg husker har vi skapt sjanser i alle kamper bortsett fra en. Vi kan bare prøve det vi arbeider med på trening hver dag. Vi trener ikke på å treffe tverrliggeren, men vi arbeider med måten vi spiller på og hvis vi kan bringe det med oss i kamper så vil vi vinne flere enn vi taper.

- Det er til spillernes store fortjeneste. De tror på det arbeidet vi gjør og det er uansett hva de trives med å gjøre.

- Jeg synes vi var litt heldige med den første scoringen. Ballen spratt ut etter en corner og Craig fikk den i beina og kunne bare putte den inn. Siden var det en god corner og heading for det neste målet. Vi skapte mange sjanser i kampen totalt sett. En dag vil vi avgjøre det tidligere, det virker aldri særlig komfortabelt når du står på sidelinjen. Til spillernes kreditt ønsket de heller ikke å slippe inn noe mål. Vi her en virkelig god moral i garderoben og jeg synes det kommer fram på banen.