- Vi hadde fortjent poeng

Stewart Downing syntes at Liverpool hadde fortjent poeng fra kampen mot Stoke på Britannia Stadium i går. Vingen velger å fokusere på det positive etter 1-0 nederlaget.

Et lettkjøpt straffespark satt i mål av Jon Walters sikret Stoke alle tre poengene i en kamp som Liverpool dominerte stort. Liverpool-spillerne følte seg på sin side snytt for straffespark i 2-3 kontroversielle situasjoner.

- Jeg syntes vi spilte en del bra fotball. Vi var uheldige, og på en annen dag ville vi ha satt sjansene våre. Men slik gikk det ikke, sier Downing til Liverpoolfc.tv.

- Jeg er ikke sikker på om straffesparket de fikk burde vært gitt eller ei, men vi skulle kanskje hatt ett selv, fortsetter han.

- Jeg spilte ballen til Luis, og selv om jeg ikke kunne se hva som skjedde fra hvor jeg stod, sa de andre spillerne etter kampen at det var en soleklar hands.

- Det var en frustrerende kamp, men Stoke skal ha honnør for å ha gjort det vanskelig for oss.

Liverpool presset Stoke hardt i hele annen omgang, i jakten på en utligning.

- Manageren sa til oss etter kampen at vi bare må fortsette å gjøre det vi gjør. Jeg synes ikke det var mye galt med prestasjonen vår. Vi spilte ganske bra, sier Downing.

- Stoke er et vanskelig sted å komme til. Men til tider spilte vi god fotball, og kom oss gjennom forsvaret deres. Det var en av de dagene der vi ikke kunne finne veien til nettmaskene. Forhåpentligvis klarer vi det borte mot Tottenham neste helg. Vi må bare fortsette på samme måten.

- Vi er frustrerte, men det var positivt at vi klarte å skape så mange sjanser. Vi slo pasninger og beveget oss hele tiden, og prøvde å gjøre det rette. Vi var uheldige, men vi må bare fortsette å gjøre de samme tingene fremover.