- Vi har en god dialog med Liverpool

Generalmanager Giuseppe Marotta i Juventus sier at hans klubb nå har en god dialog med Liverpool angående Alberto Aquilani.

Juventus-sjefen har nå gode forhåpninger om at hans klubb snart skal komme til enighet med Liverpool, slik at midtbanespilleren blir Serie A-klubbens eiendom på permanent basis.

- Vi har en god dialog med Liverpool, og jeg tror vi vil komme til enighet, sier Marotta til Gazzetta dello Sport.

- Alberto har vist seg å bli en viktig spiller for oss. Vi kjente allerede til ham fra hans tid i Roma. Vi har en opsjon på å kjøpe ham, men prisen er ganske høy for oss. Men vi vil snart forsøke å finne en løsning med Liverpool, avlsutter han.

Aquilani har gjort to mål på 29 kamper for Juventus denne sesongen.

- Alberto beviser hva han er verdt. Han har bare spilt 70-80% av sin reelle kapasitet denne sesongen, sier Aquilani-agent Franco Zavaglia til Radio Sportiva.

- Utkjøpsklausulen ble fastsatt i august 2010, og er veldig klar. Hvor mye han er verdt? Det vet jeg ikke, da en spillers verdi også er basert på hvor sterkt et lag trenger ham. Det bør ikke være store problemer forbundet med å innfri utkjøpsklausulen. Kanskje ingen formalitet, men Juventus vil ikke la en av de beste midtbanespillerne i Europa forsvinne mellom fingrene på dem.

- Vi får se om Juve kan spare litt penger. Alberto vil foretrekke å forsette i Italia. Men det blir intet drama om han må returnere til Liverpool. Han vil tross alt spille i en av de viktigste klubbene i England, avslutter Zavaglia.