- Vi har en sterkere tropp

Liverpool byttet syv spillere fra ligakampen til Tottenham i forhold til de som startet i Brighton. Kenny Dalglish mener det er et tegn på at man nå har en sterkere tropp enn for et år siden.

- En del av den fotballen vi spilte, pasningene og bevegelsen, var eksepsjonelt bra. Det er klart at det er vanskelig å holde et slikt nivå over 90 minutter, reflekterer Liverpools manager etter seieren i Carling Cup.

- Vi har en sterkere tropp enn vi hadde i fjor og det gjenspeiler seg i det laget vi tok ut. Vi kan bare velge fra den troppen vi har.

- Vi vet ikke når Steven Gerrard vil være klar til å spille fra start og være i toppslag, men når det skjer vil det utvilsomt gjøre vår tropp enda sterkere.

- Vi sa da transfervinduet ble lukket at vi var fornøyd med den handlingen vi hadde gjort og det å få Steven tilbake vil være som et nytt kjøp når en tenker på at han har vært ute i et halvt år.

- I likhet med alle andre, bortsett fra Man United som er øverst på tabellen med 15 poeng, skulle vi gjerne ha gjort det bedre. Vi er imidlertid realistiske nok til å forstå at vi er en bedre posisjon nå enn vi var på samme tidspunkt i fjor.