- Vi har et fjell å klatre

Styreformann Tom Werner ønsker ikke å skru forventningene i været, men legger heller ikke skjul på at han har tro på en fremtid hvor Kenny Dalglish er den naturlige manageren.

I et intervju på LFC TV synes Werner oppriktig å glede seg over hva man forventer av Liverpool FC i tiden framover. Man har nå fått inn en god ledelse i Dalglish, Damien Comolli og Ian Ayre, det er blitt stabilitet på Anfield, og man er klare til å ta fatt på ferden mot toppen.

- Vi ble imponert over Kenny helt fra starten av. Hans lederegenskaper, hans dyktighet og hans fokus, forklarer Tom Werner. – Hans forståelse for hva Liverpool Football Club står for kan ingen matche. Hvordan han har vist at han er en stor motivator, samlet spillerne og skapt en helt ny spirit. Han har vært spektakulær og var det eneste valget vi kunne gjøre.

- Det har gitt suksess ute på banen, og også hvordan han har samarbeidet med Steve Clarke og Damien Comolli.

- Han har også brakt inn unge spillere, noe som er svært viktig for oss. Gjennomsnittsalderen i troppen var noe av det første vi så på.

- John og jeg har sett alle kampene på fjernsyn, og det har vært herlig. Vi har scoret mål og vi har spilt med selvtillit. Nå ønsker jeg ikke å ta helt av og hvile på laurbærene, vi greide for eksempel ikke å komme til Champions League.

- Vi ønsker heller ikke å skape for store forventninger. Vi ønsker ikke å love noe vi ikke kan holde. Når det er sagt kan jeg ikke legge skjul på at vi er optimistiske med tanke på fremtiden.

- Vi har noen utmerkede ledere i Kenny, Damien og Ian. Det er samhold i klubben helt fra ledelsen og ned til de som vasker i garderoben. Jeg ser det slik at vi nå har fått samlet oss og slått leir ved bunnen av fjellet, men vi har begynt i riktig retning og vi kommer ikke til å gi oss før vi har nådd toppen.

- Vi ser med glede framover og det er intet sted jeg heller ønsker å være enn på Anfield førstkommende søndag.