- Vi har mer på lager

Charlie Adam hevder at «nye Liverpool» ikke har slått ut i full blomst ennå. Skotten mener at han og hans lagkamerater har mer å gå på.

- Jeg er fornøyd med min egen form så langt, men du ønsker selvsagt hele tiden å gjøre det bedre. Det er manageren som tar avgjørelsene, og som evaluerer om du har gjort det bra nok til å beholde plassen din på laget. Han gir deg selvtillit når det trengs, og en skjennepreken når det trengs, forklarer Adam til Liverpoolfc.tv.

- Jeg er fornøyd med Liverpool-karrieren så langt, men jeg mener at resultatene kanskje kunne vært litt bedre i form av et par poeng til. Men vi har hatt en god start, legger han til.

- Vi fikk et skuffende resultat mot Stoke, men sesongstarten sett under ett har vi gjort det greit, og kan bli bedre.

De tre siste bortekampene mot Tottenham har Liverpool tapt 2-1. Adam håper han kan være med på å bryte denne tapsrekken.

- Det blir en vanskelig kamp. Liverpool og Tottenham kjempet om en plass i Europa League mot slutten av fjorårssesongen, og Spurs stakk av med den til slutt. Vi vet vi står foran en tøff kamp, fordi Spurs har gode spillere. Jeg spilte mot dem med Blackpool i fjor, og til tider kunne vi ikke komme nær dem. Men vi har gode spillere i Liverpool, og forhåpentligvis kan vi stelle i stand trøbbel for dem.

- Du forventer alltid at Tottenham skal kjempe i toppen, på grunn av kvaliteten de har i sin stall. De har spillere som Modric, Bale og van der Vaart, som er toppspillere. Det blir vanskelig, men vi har også gode spillere som er klare for oppgaven.

- Vi var skuffet over tapet for Stoke, fordi vi skapte en rekke sjanser og kunne ha fått med oss poeng. Ett poeng hadde vært fint, men jeg syntes vi burde ha tatt alle tre. Men slik er fotballen, og nå må vi komme oss videre og være klare for Tottenham-kampen.