- Vi har prøvd å gjøre Kelly sterkere

Kenny Dalglish forklarer at man har arbeidet spesielt for å hindre at Martin Kelly skal få flere skader. Manageren glad for at fem fra Liverpool er med England U21.

I den harde kampen om høyrebacken synes Martin Kelly nå å være i førersetet, etter en god kamp mot Arsenal. Glen Johnson er fortsatt skadet, mens John Flanagan mistet plassen etter en svak 2.omgang mot Sunderland. Kelly var en av fem fra Liverpool som denne uka ble tatt med i troppen til England U21, og Fabio Capello antydet også nylig at han kunne være aktuell for seniorlandslaget.

- Martin spilte aldri for oss forrige sesong etter at han ble skadet mot West Ham i februar, forklarte Kenny Dalglish i dag. – Vi sendte ham avgårde for å arbeide med det medisinske personellet, som prøvde å gjøre ham litt sterkere og foreta øvelser som kunne hindre ham i få de skadene han pådro seg.

- Han spilte veldig bra mot Arsenal, så dersom han (Capello) liker ham er han god til å vurdere!

- Vi er henrykt over fremgangen som er gjort på akademiet og som har medført at vi har fått med fem spillere for England U21. Det er til stor heder for vårt ungdomsakademi, men det betyr ikke at vårt arbeid stopper med det.

- Suksess for oss vil ikke være å vinne juniorcupen eller juniorligaen, men å utvikle spillere. Vi kommer bare til å fortsette arbeidet med å prøve og forbedre alt ved denne klubben, noe som inkluderer akademiet.