- Vi har vist viljestyrke

Stewart Downing mener Liverpool har vist viljestyrke ved å ta to ligaseirer på rad etter tapene mot Stoke og Tottenham, og synes de røde spilte bra til tider mot Everton.

Liverpool beseiret Wolverhampton 2-1 forrige helg, mens Everton ble slått 2-0 borte i går.
- De to seirene vi har tatt på rad etter tapene viser viljestyrken i laget og bredden vi har i stallen, uttaler Stewart Downing ifølge Sporting life.

- Vi ønsker alle å gjøre det bra. Slike seire som dette hjelper. Vi spilte bra til tider, men de sloknet litt etter utvisningen. Da ble det vanskeligere for dem.

På Goodison Park sendte dommer Martin Atkinson Evertons Jack Rodwell av banen midtveis i første omgang. Det har blitt diskutert om utvisningen var korrekt.
- Jeg var ikke i nærheten i det øyeblikket. Det skjedde så raskt. Jeg så ikke taklingen godt nok. På det tidspunktet trodde jeg det ville bli et gult kort. Det er enkelt for meg å si, men det var en tøff avgjørelse for dommeren.

- Men vi holdt presset oppe, og det betalte seg til slutt. Kredit til guttene fordi vi klarte å utnytte overtallet til slutt.

Stewart Downing spilte sitt første Merseyside-derby.
- Det var en flott kamp å være involvert i. Det var flott stemning. Begge lags supportere sto bak laget sitt. Det var ganske livlig i en halvtime. Da fløy taklingene inn, men det er en del av spillet.