- Vi kan beseire alle

Jose Enrique har ingen antydninger til nerver foran sitt første Merseyside-derby. Han mener Liverpool er gode nok til å slå ethvert lag.

Liverpool har sanket 10 poeng av 18 mulige så langt. På fremmed gress har de røde vunnet mot Arsenal, men tapt mot både Stoke og Tottenham. I morgen på Goodison Park spilles det 216. Merseyside-derbyet.
- Det var meget viktig at vi fikk tre poeng i forrige kamp. Vi har hatt noen kamper som ikke var så gode, som mot Stoke og Tottenham. Hvis vi tar tre poeng i helgen, kan det ha blitt en veldig god start for oss, sier Jose Enrique til Liverpoolfc.tv.

- Jeg vet at noen ble litt skremt (etter tapene mot Stoke og Tottenham), men det er normalt. Vi har noen nye spillere, som meg. Vi må spille flere kamper sammen, men det er en fin tropp. Vi har noen gode spillere her.

- Det handler bare om å spille vår fotball, ikke bry oss om vi spiller hjemme eller borte. Hvis vi spiller vår fotball, tror vi kan beseire hvem som helst.

Jose Enrique kommer til å spille sitt første Merseyside-derby, men har tidligere opplevd tøffe lokaloppgjør mellom Newcastle og Sunderland.
- Jeg tror ikke jeg kommer til å være nervøs. Jeg er meget rolig når jeg spiller. Før kampen ønsker du å vinne fordi du spiller om poeng, og da blir du kanskje litt nervøs. Men når jeg spiller, glemmer jeg det fordi jeg forsøker å gjøre mitt beste. Jeg ber alltid til Gud før kampen, det er det hele.

- Uansett hvor du er, så er disse kampene spesielle. Det er meget fint å spille i disse oppgjørene, men jeg vet det er vanskelig fordi vi er borte. I disse kampene gir spillerne normalt 100%. Her gir spillerne 200 prosent.

- Du får tre poeng, men for supporterne er det en viktigere kamp.