- Vi kan håndtere forventningene

Kenny Dalglish slår tilbake mot Danny Murphy og mener at Liverpools spillere vil klare å håndtere forventingene til neste sesong. Ingen kan bli skuffet om Liverpool forbedrer årets plassering.

I kampprogrammet før Liverpool møtte Fulham på Craven Cottage stilte Danny Murphy om Liverpool var i stand til å prestere under press. Liverpool vant 5-2 mot London-laget og inntok 5.plassen på tabellen. Etter det har de tapt både mot Tottenham og Aston Villa, samt havnet utenfor e-cup.
- De har spilt under svært lite press. De har ikke trengt å gå ut og vinne kamper, og alt de får er bonus. Det vil bli annerledes for disse spillerne under press hver uke dersom de er nær toppen, skrev Murphy i kampprogrammet.

Dalglish mener Murphy bør vite at det alltid er høye forventinger i Liverpool.
- Han bør vite det. Spilte ikke han der lenge nok? Jeg vet bare at vi spilte fantastisk den kvelden mot Fulham, og det gjør han også, uttaler Kenny Dalglish ifølge Liverpool Daily Post.

- Det vil alltid komme en påminnelse. Det er alltid noen som stiller spørsmål. Men hvis du legger noe stolthet i arbeidet ditt, er du under press over alt i livet. Det er ikke eksklusivt for fotballen.

- Først er du urolig for deres evner til å spille, og jeg er sikker på at spillerne kan håndtere alt annet som følger med.

- Forventningene er å bygge videre på det som har skjedd siden januar, ha en god sommer og gå til hver kamp med samme innstilling og oppofrelse som vi har vist siden den gang.

- Hvis du for det på plass, så kommer vi ikke til å være langt unna.

- Alle ser frem til neste sesong, men det ville ikke ha vært tilfelle dersom vi hadde havnet på 12.plass (der Liverpool lå da Dalglish tok over). Fansen ser frem til det, og det gjør spillerne også.

- Skuffelsene fra tidligere i sesongen gjør dem ingen skade. Straks du får et par seirer, ser du hvor artig det er. Hvis de får kjenne på det, kommer de til å ha en god smak i munnen neste sesong til å oppnå større ting enn i år.

- Vi må bare forbedre oss, og det vil bli en suksessfull sesong. Hvis vi kan forbedre oss i forhold til det vi har gjort denne sesongen, tror jeg ingen kan bli skuffet.