- Vi kan ikke slappe av nå

Etter fire strake seire poengterer Kenny Dalglish at det er viktig at hans spillere ikke tar foten av gasspedalen mot Wigan i ettermiddag.

- Spillerne manglet selvtillit da jeg tok over, men selvtilliten har begynt å komme tilbake litt om senn, og dette går hånd i hånd med resultatene. Det at vi har vunnet de fire siste kampene uten å slippe inn mål har gitt alle mer selvtillit, uttaler Dalglish til Liverpool Daily Post.

- Men vi må ikke miste bakkekontakten. Vi må huske på hva som har brakt oss i denne posisjonen. Hvordan vi oppnådde resultatene til å begynne med. Og så må vi repetere dette så ofte som vi makter, legger han til.

- Det finnes ingen snarvei dit vi ønsker å komme. Den eneste måten vi vil nå våre mål på er ved å vinne kamper. Vi har gitt oss selv en god mulighet til å bygge videre på noe. La oss ta den, lyder oppfordringen fra manageren.

- Det er farlig å undervurdere Wigan. Spillerne kan ikke bare møte opp og tro at de allerede har vunnet. Spillerne har fått mye ros i det siste, for det de har oppnådd ute på banen. Fortsetter de i samme spor bør vi være kapable til å vinne alle kamper, selv om vi selvsagt ikke kommer til å gjøre det.

- Vi har en solid plattform å bygge videre på mot Wigan i dag. De kommer også hit for å vinne, så vi må være skikkelig fokuserte, og få landskampene ut av hodet på spillerne. Denne kampen er minst like viktig, kanskje viktigere, enn vår forrige kamp.