- Vi kan klare 5.plassen

Danny Wilson spilte sin sjuende kamp for Liverpool i går, og var en skuffet man etter Europa League-exiten da fem av kampene har kommet i denne turneringen.

Skotten tror imidlertid at Liverpool fortsatt har en god sjanse til å kvalifisere seg til neste års Europa League, gjennom å kapre femteplassen i ligaen.

- Vi må bare komme oss videre. Alle spillerne er skuffet over resultatet, men nå må vi forsøke å komme så høyt på tabellen som mulig i ligaen, konkluderer 19-åringen i et intervju med Liverpoolfc.tv.

- Vi har tro på at vi skal kunne avslutte sesongen sterkt, selv om vi nå er ute av Europa League. Vi må sørge for å spille opp mot vårt beste, og forhåpentligvis vil det være nok, legger han til.

- Det er fint at vi har en ny kamp nesten umiddelbart. Vi ser frem til den.

- Vi prøvde så godt vi kunne mot Braga, men ballen spratt ikke vår vei. Innsatsen var god, men vi manglet kanskje litt kvalitet og klarte aldri å skape de store målsjansene som spillet vårt hadde fortjent.

- Vi skapte et par sjanser mot slutten, men hadde vi skapt flere i begynnelsen av kampen ville kanskje utfallet ha blitt annerledes.

Wilson fryder seg imidlertid over tilliten han blir vist av Kenny Dalglish. Den unge skotten har startet fire av de siste seks kampene for Liverpool. De fleste i en uvant rolle som venstreback.

- Jeg fikk en vanskelig start på Liverpool-karrieren, hvor jeg ikke spilte så mye som jeg hadde ønsket. Men de siste par ukene har jeg fått spille en del kamper. Jeg er glad for å være involvert, og forhåpentligvis kan jeg bygge videre på dette.

- Venstreback er ikke min naturlige posisjon, men jeg føler jeg kan spille der om det kreves. Det er hvor manageren har bedt meg om å spille, og jeg har ingen problemer med det, avslutter han.