- Vi kan vinne på Emirates

Liverpool har aldri vunnet på Emirates Stadium, men Kenny Dalglish ser ingen grunn til at hans lag ikke skal klare å bryte denne negative trenden i ettermiddag.

- Historiske resultater er ikke viktig for meg. Jeg tror ikke vi hadde tapt mot West Bromwich på ganske lenge, men vi tapte der, så dersom vi ikke har vunnet borte mot Arsenal, hvorfor kan vi ikke gjøre det nå? Tidligere resultater spiller ingen rolle. Du kommer ikke noe sted ved å fokusere på det. Det er hva som skjer i denne kampen som betyr noe, uttalte Liverpool-manageren på sin pressekonferanse i går.

- Vi vil gå til verks på samme måte som vi gjorde mot Manchester City på mandag, og på samme måte som vi bør ta fatt på alle kamper. Vi kommer ikke til å sitte her å forklare vår strategi foran kampen. Men vi har våre prinsipper, og prinsippene som spillerne viste mot Manchester City er akkurat det jeg liker å se, la han til.

- Arsenal er et fantastisk fotball-lag. For bare en måned siden var de med i jakten på fire trofeer. Nå er det bare Premier League de har sjanse til å vinne, men det tar ikke fra dem det faktum at de har spillere med fantastiske evner, og at de er et lag som svært mange liker å se spille. Arsenal er et lag som mange folk beundrer, og jeg er en beundrer av dem jeg også.

- Dersom du produserer gode spillere har du en bedre sjanse til å vinne sølvtøy. Jeg synes Arsenal har vært litt uheldige denne sesongen. Manchester United sendte dem ut av en turnering, og Barcelona sendte dem ut av en annen. Dette er to vanskelige lag å møte. De kunne ha trukket enklere motstand, men noen gang er det slike kort du blir tildelt. Noen ganger handler det ikke bare om lagets evner, men også om trekningen du får.

- Vi vet det blir en vanskelig kamp for oss, men vi kjenner dem godt, og de vil synes at de står foran en vanskelig oppgave de også.

- Vi får ta en kamp om gangen, og prøve å plukke så mange poeng som vi kan i de kampene vi spiller. Etter sesongslutt får vi telle opp poengene og se hvor vi havner. Klarer vi å kvalifisere oss for Europa League, så gjør vi det. Klarer vi det ikke, så klarer vi det ikke. Men nå ser vi ikke lenger frem enn til Arsenal-kampen.