- Vi kan vinne reservelagsserien

Steven Irwin mener Liverpools reservelag har gode muligheter til å vinne sin avdeling i Premier Reserve League. Andre Wisdom synes innbyttet av Toni Silva var med å snu kampen mot Everton.

Liverpools reservelag lå under 0-2, men kom tilbake til 2-2 mot Everton på Anfield i går. Midtbanespiller Steven Irwin mener reservelaget har gode muligheter til vinne sin avdeling i Premier Reserve League denne sesongen. Seguras mannskap ligger på 3.plass i gruppe B, tre poeng bak lederlaget Blackburn, men har en kamp mindre spilt enn Lancashire-klubben. Sunderland kjemper også om avdelingsseieren. De ligger ett poeng foran Liverpool.
- Vi har en god sjanse. Vi skal forsøke å vinne hver kamp. Hvis vi kan kvitte oss med feilene og få noen seirer, så får vi se hvor det fører oss, uttaler Steven Irwin til Liverpoolfc.tv.

Reservelagskaptein Andre Wisdom mener at innbyttet av Toni Silva snudde kampen mot Everton.
- Toni er en flott spiller som har kommet opp fra U18. Han liker å ha ballen i føttene og er en veldig smart spiller. Han kan komme seg forbi spillere, og jeg synes han utgjorde forskjellen for oss i andre omgang.