- Vi kommer til å score mer

Kenny Dalglish innrømmer at hans lag har gjort for få mål ut fra spill og sjanser, men vil ikke kommentere om en målscorer er et transfermål. Manageren stoler på de spillerne han har og at de vil bli mer effektive.

- Vi misset en del sjanser, ja, men keeperen gjorde også mange redninger, sier Dalglish til Liverpool Daily Post etter 1-0 mot QPR hvor Radek Cerny i gjestenes mål var en av banens beste.

- Om jeg føler at vi behøver å gjøre noe med det? Jepp, uansett hvem vi skal spille mot neste gang vil jeg spørre om de kan møte opp uten keeper, det er vel beste måten å gjøre det på, fleiper manageren på spørsmål om Liverpool vurderer å hente en spiss i januar. – Uansett hva jeg sier vil det ikke stoppe spekulasjoner om vi kommer til å kjøpe noen til å spille lengst framme.

- Dette var en glimrende laginnsats, vi er godt fornøyd. Jeg stoler blindt på spillerne når det gjelder å score mål, fortsetter Kenny om seieren mot Queens Park Rangers.

- De fortsatte å komme i posisjoner foran mål, og selv om keeperen hadde en god dag holdt de det gående. De må trives med å spille slik, og skape slike sjanser. En dag kommer målene til å renne inn, en annen dag kommer vi til å spille elendig å vinne 1-0.

- Jeg synes en del av den fotballen vi spilte i første omgang var glimrende, og vi kommer ikke til å forandre vår filosofi eller måten vi spiller på. Det er derfor vi hentet disse spillerne i utgangspunktet og vi vil holde fast ved de prinsippene.

- Vi spilte en glimrende kamp, og det var bare målene som manglet for å kunne understreke det. Hvis du ser på de kampene vi har spilt hjemme har de vært utmerket, med unntak av antall poeng som vi har tatt. Det er ikke en hjemmekamp hvor vi ikke skulle eller burde ha vunnet.

- Keeperne har kommet hit og gjort det meget godt for sine lag. Som sagt, vi spiller bra nok. Mål, ja vi skulle gjerne ha scoret mer, og det kommer vi til å gjøre.