- Vi kontrollerte kampen

Lucas Leiva og Brasil klarte kun uavgjort i sin åpningskamp av Copa America. Midtbanespilleren ser nå frem mot neste kamp mot Paraguay på lørdag. Flere røde i aksjon i TV-sendte kamper i kveld.

Som vertsnasjonen Argentina skuffet også Brasil til tross for et stort favorittstempel foran sin åpningskamp i Copa America. Brasilianerne klarte kun 0-0 mot Venezuela, i en kamp hvor Lucas Leiva spilte samtlige minutter og gjorde en god figur på midtbanen.

- Vi kontrollerte kampen, og lot dem ikke skape noen sjanser. Vi hadde en ball som ble reddet på streken, i tillegg til Pato sitt skudd i stolpen, sa Lucas etter kampen. Nå venter Paraguay i den neste gruppespillskampen på lørdag.

- Vi må fortsette å jobbe i de neste kampene, og forsøke å olde på ballen og skape flere sjanser

England U17 spiller kvartfinale

I kveld skal England U17 ut i kvartfinale mot Tyskland. Engelskmennene slo ut Argentina i forrige runde av VM i Mexico, og de røde har som kjent hele seks spillere i troppen. Sterling, Morgan, Smith, Regan, Belford og Dunn er alle på plass når det sparkes i gang i Morella kl 22.00 i kveld. En kamp som direktesendes på Eurosport.

Suarez i aksjon i natt
Luis Suarez og Uruguay skal spille sin første kamp i Copa America kl 00.15 i natt. De lyseblå møter Peru i San Juan, i en kamp hvor Oscar Tabarez sitt mannskap regnes som store forhåndsfavoritter. Denne kampen direktesendes på Canal+ Fotball/Canal+ Sport HD.