- Vi må få en god start

Stewart Downing mener det vil være viktig å spille bra helt fra avspark på Stamford Bridge, dersom man skal få et godt resultat mot et Chelsea som er mer åpent enn tidligere.

- Jeg tror det å starte bra i kamper er nøkkelen, forteller Downing til Liverpools hjemmeside. - Hvis vi har fått en god start, da har vi gjerne tatt ledelsen og vunnet kamper. Er du slurvete i begynnelsen, da kan Chelsea straffe oss.

- Det er hva manageren hamrer inn hele tiden, det å starte med høyt tempo, komme opp i dem og vite at de står overfor en vanskelig kamp.

- De er et topplag, men jeg tror det er områder vi kan utnytte. Hvis vi kan bli mer nådeløse i vårt spill, da tror jeg vi kan score mål på Stamford Bridge.

- Jeg tror de er ganske forskjellig fra hvordan de pleide å spille, fortsetter Liverpools ving om Chelsea. – De har mange offensive, spennende spillere som de ikke hadde tidligere. De pleide å være et solid lag med kraft og fart, men de har forandret seg. Jeg tror de vil være mer åpne å spille mot.

- Jeg ser frem til å spille mot hvilken back det måtte være og liker å teste meg mot de beste spillerne i ligaen. Hvis jeg spiller på venstresiden vil det bli mot enten Bosingwa eller Ivanovic, som jeg har spilt mot før. Ashley Cole på den andre siden vil også være en test, på flere måter siden han er en offensiv back. Skulle de imidlertid etterlate seg rom, da kan vi utnytte det.