- Vi må gjøre Anfield til heksegryte

Stewart Downing sikter mot sesongens første hjemmeseier når Bolton kommer til Merseyside i morgen. 27-åringen berømmer lagmoralen i Liverpool.

- Vi må sørge for å gjøre Anfield til en heksegryte, sier Dowing til liverpoolfc.tv. – Det må bli et sted hvor andre lag finner det vanskelig.

- Jeg synes vi spilte veldig bra i første hjemmekamp mot Sunderland, og da spesielt før pause. Mot Arsenal var det en virkelig god prestasjon av laget. Vi må bygge videre på det.

- Det vil bli vanskelig mot Bolton. Jeg så dem spille mot Man City og de spilte meget bra. De var uheldige som ikke fikk poeng.

- De spiller mer pasningsspill nå. Owen Coyle har hentet inn Tuncay som jeg spilte sammen med i Middlesbrough. Han er en veldig god fotballspiller, og Eagles er en god ving.

- Det er en fin miks og unge og eldre her, engelske og utlendinger, forteller Stewart videre om hans overgang til Liverpool. – Vi kommer alle godt overens, noe som hjelper mye.

- Lagmoral er en massiv del av fotballen og det følte jeg umiddelbart. Gutta står hverandre nær og det kan en se ute på banen.

- Jeg er oppglødd over hva vi kan oppnå denne sesongen. Med den troppen vi har nå kan du se kvaliteten, også på benken. For manageren er det trolig en hodepine, men en han liker.

- Jeg kjente et par av spillerne før jeg kom hit, som Andy (Carroll) og Jordan (Henderson), og vi fant tonen umiddelbart. Jeg har vært ute og spist sammen med Carra. Han har også vist meg litt rundt, som er hyggelig. Det samme gjelder Stevie og Glen Johnson.

- Jeg var ganske heldig hadde truffet en del av spillerne tidligere da det kan være ganske krevende å komme inn i en ny garderobe. Alle gutta bidrar og vi snakker alle sammen med hverandre.