- Vi må holde nullen hyppigere

Martin Skrtel forteller at han og hans lagkamerater tar mål av seg til å holde nullen i flere kamper utover vinteren og våren. Det mener han er oppskriften på hvordan Liverpool skal klatre på tabellen.

Lørdagens 3-0 seier over Wolverhampton var Liverpools første ligakamp uten baklengsmål siden 6.desember.

- Dette var en veldig viktig seier for vår selvtillit, og jeg syntes vi spilte bra. Vi hadde ikke vunnet på bortebane på en stund, så vi var meget godt fornøyd med vår prestasjon, sier Skrtel til Liverpoolfc.tv.

- Det var meget viktig at vi holdt nullen, da vi ikke har klart det så mange ganger som vi skulle ha ønsket denne sesongen. Det gir deg alltid selvtillit som forsvarer når du unngår baklengsmål. Klarer vi å holde nullen hyppigere, vil vi vinne flere kamper, konkluderer slovaken.

Fulham gjester Anfield i morgen. De kommer fra en sterk 2-0 seier over Stoke. Skrtel håper imildertid at han og hans lagkamerater kan bygge videre på seieren mot Wolves.

- Nå må vi bygge videre på prestasjonen mot Wolves og slå Fulham i morgen kveld. Vi må begynne å vinne flere kamper på rad, og vi vil gjøre vårt ytterste for at ta seieren. Fulham er et brukbart lag. De jobber hardt, og forsøker å spille god fotball.

- Det blir ingen enkel kamp, men jeg tror og vet at vi er et bedre lag enn dem. Det må vi gå ut på banen og bevise i morgen kveld. Vi må fokusere på oss selv, og ikke bekymre oss for motstanderen.

Liverpools nummer 37 trives under Kenny Dalglish sin ledelse.

- Han er en legende her, og man kan føle hvordan publikum setter pris på ham. Han nyter stor respekt hos alle spillerne. Han er også en hyggelig kar. Han snakker med spillerne, og han spøker med oss på trening, noe som er veldig bra for lagmoralen.

- En del ting i treningene er endret nå som vi har en ny manager med andre ideer og tanker. Vi trives med det.

Skrtel er den eneste utespilleren som har startete samtlige ligakamper for Liverpool denne sesongen.

- Jeg har spilt i nesten samtlige kamper denne sesongen, og jeg prøver alltid å gjøre mitt beste for laget. Jeg vet jeg har gjort noen feil, og jeg er klar over at jeg ikke alltid har spilt bra, men jeg vet ikke om noen spillere som ikke gjør feil. Jeg forsøker bare å gjøre mitt beste, sier midtstopperen.

- For øyeblikket spiller jeg sammen med Daniel Agger. Han er en god spiller, og en hyggelig kar. Det er viktig at jeg fortsetter å spille bra, for vi har en stor tropp og det er hard konkurranse om plassene på laget. Det er bare bra at det er slik, for da må alle jobbe hardt for å gjøre det vanskelig for manageren å ta ut laget.