- Vi må komme foran Tottenham

Førstelagstrener Steve Clarke poengterer at det er viktig at Liverpool kommer foran søndagens motstander, Tottenham, på tabellen denne sesongen.

- Vi må vise Tottenham respekt, for vi vet de har en del gode spillere og er et godt lag. Det vet vi, fordi de kom foran oss på tabellen i fjor. Men vi må konsentrere oss om oss selv, sier Clarke til Liverpoolfc.tv.

- Tottenham er ett av lagene vi har som mål å komme foran denne sesongen. Vi jobber for å bygge noe her, og jeg synes prestasjonene så langt har vært oppmuntrende. Vi vil prøve å få ytterligere fremgang, og fortsette progresjonen utover sesongen, legger han til.

- Uansett hvor du spiller i Premier League, vet du at du står overfor en tøff kamp. Tottenham startet litt tregt, men fikk et flott resultat mot Wolves i helgen.

Clarke uttaler seg også om hamstringskaden som Glen Johnson pådro seg i lørdagens kamp mot Stoke.

- Vi venter fortsatt på resultatene av undersøkelsen Glen hadde. Inntil de foreligger er det ikke vits i å spekulere rundt dette. Vi får bare se hva ståa er når resultatene foreligger, og hvilke tidsperspektiver som gjelder da.