- Vi må prestere bedre enn dette

Kenny Dalglish innrømmer at hans lag spilte under pari i dagens 0-0 kamp mot Swansea på Anfield.

Liverpool hadde sjanser til å ta alle tre poengene, men måtte nøye seg med sin tredje poengdeling på rad på hjemmebane.

- Spillet vårt var skuffende. Swansea spilte slik vi forventet at de ville gjøre, men vi spilte ikke slik vi forventet å gjøre. Dersom vi hadde satt den tidlige sjansen vi fikk, ville det kanskje ha forandret kampen. Men vi må ta en god kikk på oss selv, i tillegg til å gi honnør til Swansea, uttalte manager Dalglish til pressen etter kampslutt.

- Swansea gjorde det bra. De slo pasninger og hadde gode bevegelser. De hadde en sjanse i annen omgang, der du forventet at deres spiller ville sette den, og det kunne ha forandret hele kampen.

- Vi gjorde ikke mye av det vi er gode på i dag. Vi har vanligvis et bra pasningsspill og gode bevegelser, men vi så ikke mye til dette. Når vi fikk tak i ballen, ga vi den raskt bort igjen, fortsatte han.

- Vi må forstå, skjønne og akseptere at en prestasjon på dette nivået ikke er akseptabel, sa en usedvanlig krass manager.

- For oss var dette som sagt skuffende. Spillerne drar nå på landslagsoppdrag, og vi vil forsøke å ordne opp i dette når de kommer tilbake.

Andy Carroll dundret ballen i tverrliggeren etter sju minutters spill, noe som var 11.gang Liverpool satte en ball i treverket denne sesongen.

- Mot slutten gjorde deres keeper et par gode redninger. Vi satte ham på prøver i det minste, og nærmet oss. Når vi ikke traff stolpen, fikk vi avsluttet på mål og han reddet dem. Andy Carrolls skudd var 11.gang vi traff stolpe eller tverrligger denne sesongen. Det er viktig å skape sjanser, men vi må også sette dem.

- Det er vel ingen i fotball som misbruker sjanser med vilje. Vi må bare jobbe videre for å sette dem. Men vi kom ikke til så mange sjanser i dag som vi har gjort de siste kampene. Det var det som var mest skuffende for oss.

- Det er ikke så mye du kan gjøre med slikt. Ansvaret ligger på oss på hjemmebane når det gjelder å diktere tempoet i kampen, men vi ga bort ballen alt for lett.

Pressen ville også vite siste nytt om Steven Gerrards ankelinfeksjon.

- Han har det bra. Som vi sa på torsdag, så er utviklingen svært oppmuntrende. Han er på god vei til å bli frisk igjen.