- Vi må score først

Liverpool fikk ikke med seg noe bortemål fra Praha, og dermed har det blitt desto viktigere for de røde å score først i kveldens returkamp på Anfield.

- Vi vet hvor vi står. Dette er ikke rakettforskning. Vi vet at vi starter på 0-0, og vi vet hva vi har å gjøre. Vi kjenner det ansvaret vi har for å få et positivt resultat, sier manager Kenny Dalglish til Liverpool Daily Post.

- Vi må score først. Det er den første utfordringen. Det er vi som må bryte dem ned, samtidig som vi stenger døra bak oss. Vi er klare for oppgaven, legger han til.

- Sparta har en måte å spille på som passer dem. De har hatt en god kamprekke denne sesongen. Det er vi som må finne en vei gjennom forsvaret deres, dersom de kommer hit og parkerer bussen foran mål.

- Vi bør heller konsentrere oss om vårt eget spill, og sørge for at vi er fokuserte. Vi vet hva vi har å gjøre, og vi vet vi må spille bedre enn vi gjorde i forrige uke. Vi vet vi må være mer aggressive enn i den kampen.

Liverpool må klare seg uten den skadede trioen Jonjo Shelvey, Fabio Aurelio og Andy Carroll i kveld. I tillegg er som kjent ikke Luis Suarez spilleberettiget i Europa League.

Christian Poulsen er tilgjengelig for spill igjen, etter at han ble far til en gutt natt til tirsdag. Jay Spearing og Daniel Agger er skadefri igjen, mens trioen Martin Skrtel, Martin Kelly og Joe Cole alle er høyaktuelle for startoppstillingen.

Steven Gerrard vil sannsynligvis ikke spille på grunn av sin lyskeskade. Han trente på Melwood i går, men Liverpool-ledelsen vil trolig spare kapteinen til søndagens kamp mot West Ham.

- Vi kan ikke legge ekstra press på en spiller for å spille bare fordi det er en europacupkamp. Det ville ha vært viktig å ha ham på laget, men vi vil ikke være uansvarlige. Jeg tror Steven er i bedre form nå enn noensinne, men han er på vei tilbake etter en skade. Han kjenner kroppen sin bedre nå. Han har hatt en del skader, men de siste skadene er lettere å håndtere enn de han hadde før.

- Vi kjenner alle Stevens merittliste i Europa. Han avgjorde kampen mot Napoli tidligere denne sesongen, når han kom inn fra benken og gjorde tre mål. Men det er mange kamper som skal spilles fra nå av og frem til sesongslutt, og vi ønsker at Steven skal spille i så mange av dem som mulig. Benytter vi ham i kveld, risikerer vi å miste ham for resten av sesongen, så vi kommer ikke til å gjøre det.

Kveldens dommerkvartett kommer fra Serbia. Milorad Mazic er kampleder.