- Vi må spille som i 1.omgang i 90 minutter

Enrique mener at Liverpool kan få en god sesong dersom de spiller som i første omgang mot Sunderland. Backen fikk sin debut kun et døgn etter at han hadde signert for Liverpool.

- Det var en utrolig følelse for meg å ta på meg den røde trøyen for første gang fordi dette er en fantastisk klubb. Da manageren fortalte at jeg skulle starte, ringte jeg familien min fordi de alle ønsket å se kampen, uttaler Jose Enrique til Liverpoolfc.tv.

- I første omgang spilte vi flott fotball. Vi har behov for å gjøre det i 90 minutter. Hvis vi klarer det, kan vi beseire alle.

- Vi ønsker å komme tilbake blant topp fire denne sesongen. Hvis vi kan vinne Premier League , ville det vært fantastisk, men vi må være realistiske. Mange lag har brukt mange penger. For meg er dette den mest konkurransedyktige ligaen i verden.

- Syv lag kan havne blant topp fire, men vi ønsker å være der. Vi skal gjøre alt for å få det til.

Enrique snakker også om hvordan det var å spille i rødt foran the Kop for første gang.
- Det var en utrolig opplevelse å spille foran Newcastle-fansen fordi vi hadde 45000 på hver kamp, og det er det samme her på Anfield.

- Jeg husker at Liverpool-fansen var fantastisk da jeg spilte for Newcastle her forrige sesong. Det er en utrolig følelse når du går ut på banen og tilskuerne synger “You’ll Never Walk Alone”.

Spanjolene Xabi Alonso, Pepe Reina og Fernando Torres etablerte seg alle som spillere i verdensklasse på Anfield, mens Luis Garcia og Alvaro Arbeloa også gjorde et positivt inntrykk i klubben.
- Det er utrolig at mange spanske spillere har spilt her. Jeg er veldig stolt av å være den nyeste. Pepe var allerede her, og det finnes seks eller syv spillere som også snakker spanske, så det er flott for meg.

- Jeg ønsker bare å gjøre mitt beste og gi 100 prosent for denne klubben for å prøve å hjelpe oss til å vinne noe.

Jose Enrique håper å få muligheten på Spanias landslag.
- Det ville være fantastisk å komme med i Spanias tropp fordi det er enhver spillers drøm å spille for landet sitt, men min første prioritet er Liverpool og hjelpe oss tilbake blant topp fire i år.