- Vi må tilbake i Europa

Pepe Reina ser det som svært viktig at Liverpool klarer å kvalifisere seg for europacupene igjen denne sesongen.

- Det blir vanskelig å vinne ligaen i år, for vi har vært et stykke unna å være tittelkandidater ganske lenge nå. Derfor må vi prioritere å komme inn blant de fire beste, og stadig forbedre oss. Det er svært viktig at vi kommer med i europacupene igjen, deretter får vi ta mål av oss til å bli tittelutfordrere sesongen deretter, uttaler Reina til The Independent.

- I løpet av mine 11 år som profesjonell fotballspiller har jeg alltid spilt mange midtukekamper, så denne sesongen blir annerledes for meg. Vi må trene mer, og kan forberede oss mer til kampene, men jeg ville heller spilt i midtuken. Men folk sier det kan være en fordel å ikke spille i Europa, så jeg håper vi kan dra nytte av at vi ikke har så tett kampprogram, legger han til.

- Våre nye spiller har også en fordel av at de har mange år bak seg i denne ligaen, noe som gjør ting enklere. Klubben har masse historie, og vi håper å følge i fotsporene til legendene.

Reina ble også spurt om han var en av målvaktene som Manchester United jaktet denne våren.

- Det betyr ingenting nå. Jeg vil tro de vurderte en rekke keepere, og til slutt bestemte de seg for De Gea. Før sesongen var over bestemte vi oss for at jeg ikke skulle forlate Liverpool, og at jeg var glad for å kunne fortsette i klubben. Jeg er veldig lykkelig her, og familien min er veldig lykkelig her.

- Folk støtter virkelig laget, og det er visse ting som blir respektert her, noe som betyr mye for meg. Det er en klubb med historie for å vinne ting, med legendariske spillere. Det handler om å forsøke å leve opp til disse tradisjonene, og følge i fotsporene til disse legendene. Jeg er fornøyd med Liverpool, og Liverpool er fornøyd med meg.