- Vi må tilbake på vinnersporet

Jamie Carragher håper at Liverpool kan reise seg etter det forsmedelige nederlaget for West Bromwich forrige helg, når Manchester City gjester Anfield i kveld.

- De siste ukene har vi kanskje ikke oppnådd så gode resultater som vi hadde håpet på. Nå er det viktig å komme tilbake på vinnersporet. Dette er en veldig viktig kamp, og det er alltid litt ekstra forbundet med en kveldskamp på Anfield, sier mannen som vil lede Liverpool som kaptein i kveld til ESPN Soccernet.

- City har flere gode spillere, og fikk et godt resultat da de knuste Sunderland 5-0 forrige helg. Nå som vi er skadeskutt, vil de sikkert tro at de kan vinne denne kampen. Dette er enda en kamp mange folk ikke vil forvente at vi skal vinne, så vi må bevise at de tar feil. Det blir ikke lett, men dette kan være den type kamp vi behøver nå, etter skuffelsen over spill og resultat i vår forrige kamp, legger han til.

Liverpool vil måtte klare seg uten forsvarsspillerne Daniel Agger, Glen Johnson og Martin Kelly, i tillegg til kaptein Steven Gerrard. Sesongen er som kjent over for sistnevnte.

- Stevie ser trolig frem til neste sesong nå, og det med rette. Han må bli skadefri igjen. Vi andre må fokusere på kampene vi har igjen. Jeg tror alle på en måte ser frem til neste sesong allerede, etter at vi røk ut av Europa League. Men vi ønsker samtidig å gjøre det så godt som mulig denne sesongen, og gi alt i håp om at det holder for å kvalifisere seg til Europa League.