- Vi nyter det

Akademidirektør Frank McParland sier at alle i Liverpools junioravdeling er henrykt over at John Flanagan og Jack Robinson har fått spilletid på førstelaget. Over 30 røde ungdommer med for landslag.

- Alle er henrykt. De to guttene og deres familier er de som er aller mest glade. Alle vi andre nyter det også, sier McParland til liverpoolfc.tv om Flanagan og Robinson.

- Et høydepunkt for meg er når vår manager ringer og spør om han kan ta med et par av ungguttene med til Melwood for at de skal trene med førstelaget. Vår jobb er å prøve å hjelpe førstelaget. Nå har et par av dem faktisk spilt for Kenny Dalglish den siste drøye uka og det er nøyaktig hva vi er ute etter.

- Det viser av vårt arbeid bærer frukter, svarer Frank McParland videre på det faktum at over 30 av Liverpools unggutter denne sesongen har blitt kalt opp til å spille for landslag. – Det viser at våre speidere finner de riktige spillerne for oss, trenerne arbeider hardt med å utvikle guttene og fysioterapeutene gjør også en god jobb med å forbedre det fysiske nivået.

- Vi mener at vi har mange gode unge spillere og det faktum at over 30 er blitt innkalt til landslagsspill viser at vi gjør ting riktig.

- Vi har fire gutter som er innkalt til EM for U17 med England, slik at de blir borte et par uker til neste måned. Hvis de vinner der vil de spille i Mexico i VM, slik at det er en nyttig erfaring for dem.

- Det er alltid hyggelig at spillere får internasjonal annerkjennelse, men vår prioritet er likevel å kunne hjelpe manageren i Liverpool.