- Vi ønsker å gi Liverpool kamp

Manager Neil Warnock hos QPR sier at man føler mer spenning enn frykt ved å reise til Anfield, og at man håper å kunne vise hva man er god for.

- Du føler deg oppglødd, sier Warnock til QPRs hjemmside foran lørdagens kamp mot Liverpool.

- For noen år siden ville du kanskje reist dit med frykt og engstelse, men jeg ser ikke lenger slik på det.

- Det dreier seg mer om spenningen det er i forbindelse med å spille mot en klubb som Liverpool, med et lag som kan vise hva man er god for. Det er hva jeg håper vi kan gjøre.

- Jeg håper vi kan spille på vårt beste og ikke legge oss i forsvar, da vil du uansett bli slått hvis du gjør det. Vi vil prøve å gi dem kamp.

- De har blitt bedre i det siste, med to seire over Chelsea, fortsetter manageren om Liverpool. – De ser ut som et bedre lag med bedre rytme, og de er også sterkere i de bakre rekker.

- Jeg synes de var uheldige som tapte mot Fulham, og når du har gått på et nederlag vil du alltid prøve å rette på det så fort som mulig. Det ville uansett ha vært vanskelig å reise til Anfield.

- De har en mengde med kvalitetspillere og ikke minst angripere. Luis Suarez er en av de beste i Premier League. Han har en slik entusiasme og besluttsomhet. Han er som skapt for den engelske fotballen og er en fabelaktig spiller.