- Vi ønsker å hente toppspillere

Damien Comolli medgir at Liverpool ønsker å hente toppspillere til sommeren. Klubben har gitt et godt signal ved kjøpene av Suarez og Carroll, samt 3-1-seieren mot Manchester United. Oppdatert.

Liverpool brukte £57,8 millioner i januar på Andy Carroll og Luis Suarez, men fikk igjen £55,8 millioner av disse på salgene av Fernando Torres og Ryan Babel. Klubben står i fare for å ikke få e-cupspill neste sesong, men fotballdirektør Damien Comolli mener at klubbens profil og eiernes ambisjoner vil tiltrekke seg spillere til sommeren.

- Det vil bli overganger, det er sikkert. Vi er svært attraktive for mange spillere på grunn av det vi gjorde i januar, og en kamp som det (3-1-seier mot Manchester United) er fantastisk publisitet for oss i verden. Siden dagen etter har jeg blitt oppringt av agenter og blitt fortalt at deres spillere ville like å komme og at vi kommer til å bli konkurransedyktige neste år dersom vi får det riktig. Vi er attraktive for mange toppspillere, og vi ønsker å hente toppspillere til denne klubben, uttaler Damien Comolli til Four Four Two.

Comolli mener synes det er en positiv utvikling innad i klubben.
- Det finnes en visjon. Det er en fantastisk støtte fra eierne. Det er folk som er lidenskapelig opptatt er klubben. Det finnes folk med høy kvalitet på akademiet, både i stab og på banen. Jeg synes det er et fantastisk prosjekt.

- Jeg reiser rundt i verden og folk forteller meg at det er et fantastisk prosjekt. Det har vært en meget god stemning rundt klubben siden januar fordi Kenny ga alle et stort løft og så kom to spillere inn.

- Alt er så positivt. Alle snakker om fremgang for Liverpool og at Liverpool skal kjempe om trofeer i årene som kommer. Det er slikt jeg ønsker å høre. Jeg vet det vil bli vanskelig, og jeg vet at det er mye arbeid å gjøre, men vi skal ta oss dit.

Comolli er opptatt av å få frem spillere fra akademiet.
- En stor del av jobben min er å sørge for at det er en vei mellom akademiet og førstelaget. Hvis det er et stort talent i en posisjon på reservelaget eller juniorlaget, må vi forutse at det vil være plass til ham på førstelaget.

- Hvis det er en veldig bra, ung back, må vi sørge for at vi ikke signerer en annen spiller foran ham fra utsiden.

- Det er det sterke budskapet jeg gir til staben på akademiet og speiderne. Ikke stress med spillere i en posisjon vi allerede har en talentfull spiller. Hvis vi gjør det, kan vi like godt legge ned akademiet.