- Vi ønsker å underholde

Stewart Downing erklærer at Liverpool ønsker å underholde sitt publikum, i tillegg til å vinne fotballkamper.

De røde fra Anfield har gjort 15 mål på sine ni kamper i alle turneringer så langt denne sesongen, og har i tillegg skapt en rekke store sjanser som har blitt misbrukt.

- Det er fint å se at fansen setter pris på lagets spill og måten vi forsøker å spille på. Vi gjør vårt beste for dem, fordi de fortjener det, sier Downing til LFC Magazine.

- Jeg tror fans ser fotball for å bli underholdt. De ønsker å se scoringer og angrepsspill. Det er hyggelig når du klarer å gi dem det, legger han til.

- Enkelte managere ønsker selvsagt ikke å åpne alle sluser, men fra et tilskuersynspunkt er spillerne der for å underholde og angripe. Spesielt gjelder det på hjemmebane, noe jeg mener vi har gjort denne sesongen. Fotballen vi har levert har vært av godt merke, og jeg håper det fortsetter slik.

- Vi skaper sjanser, og snart vil det komme en dag der vi setter dem alle og vinner stort mot noen.

Liverpool står bokført med 13 poeng på sju ligakamper, og innehar for øyeblikket femteplassen i Premier League.

- Det har vært en grei start på sesongen. Men det er fortsatt tidlig.

- Vi er fullt klar over at ting ikke blir avgjort på de seks-sju første kampene. Det handler om å prestere over hele sesongen. Dersom vi fortsetter å jobbe hardt, er det ingen grunn til at vi ikke kan oppnå suksess.

Downing har startet alle de sju ligakampene Liverpool har spilt til nå denne sesongen, og har spilt både på høyre- og venstreflanken.

- Jeg spilte mye på høyreflanken da jeg var i Aston Villa. Jeg har spilt mesteparten av karrieren min i den posisjonen. Jeg trivdes med det, men jeg er ikke så opptatt av hvilken ving Kenny ønsker å benytte meg på. Hovedsaken er at jeg er på laget og spiller godt, sier 27-åringen.