- Vi ønsket ikke å selge Meireles

Damien Comolli forklarer at Liverpool ikke ønsket å selge Meireles, men at spilleren selv ikke ville spille mer for klubben. Var ikke mye annet å gjøre enn å selge da portugiseren la inn transfersøknad.

Mange fans har henvendt seg til Liverpoolfc.tv og lurt på hvorfor Raul Meireles fikk lov til å forlate klubben og gå til en av våre rivaler.
- Jeg tror Raul sa det selv etter det jeg nylig har sett i pressen. Han kom til oss og sa: “Jeg ønsker å dra, jeg ønsker å spille for en annen klubb”. Vår intensjon var ikke å selge ham, men vi ble litt satt i et hjørne da han la inn en transfersøknad og sa at han ønsket å dra og at han ikke ønsket å spille for Liverpool mer, sier Damien Comolli til Liverpoolfc.tv.

- Jeg tror eierne og Kenny har sagt det, og vi alle hadde samme synspunkt. Når noen ikke ønsker å være her, er det vanskelig å si: “Du skal bli værende”. Vi var gjennom den prosessen i januar med Fernando Torres. Jeg følte det som samme situasjon. Vi har gjort det. Vi tror det var det riktige å gjøre for klubben. Det er veldig, veldig vanskelig å ha noen her som ikke ønsker å være her. Jobben til en manager i Premier League er allerede vanskelig med å håndtere 25 spillere og bare ha 11 i startoppstillingen på kampdag, så må du håndtere alle de andre. På toppen av det har du noen som er sikre på at de ikke ønsker å være her, men som ønsker å spille for noen andre. Vi så på det og syntes det var bedre at han dro. Vi fikk den best mulige avtalen for klubben. Jeg synes vi gjorde det bra.