- Vi skal belønne supporternes lojalitet

John Henry ønsker å belønne supporternes lojalitet med å få Liverpool tilbake i toppen av engelsk fotball, men det vil ta litt tid og kreve mye arbeid.

Eier John Henry er forbløffet over den dype kjærligheten supporterne viser for Liverpool. Klubben har ikke vunnet ligaen på 21 år og er heller ikke en utfordrer til ligatittelen som var tilfelle for bare to å siden. Henry tror at Liverpool vil komme tilbake på sporet igjen og gjøre slutt på trofétørken.
- Den beste overraskelsen har vært graden av lojalitet Liverpool-fansen viser. Den dype kjærligheten for denne klubben er bemerkelsesverdig, sier John Henry til Four Four Two.

- Da vi kom til Boston, visste vi at Red Sox-fansen hadde ventet i mer enn 80 år på et mesterskap. Men vi trodde de var nær ved å gi opp. Jeg trodde de ikke lenger ville takle å komme så nær, men likevel feile. Deres tålmodighet ble belønnet.

- Akkurat som jeg ble overrasket over Red Sox-fansen har jeg blitt det med Liverpool-fansen. Liverpool havnet på 7.plass i fjor og gikk glipp av Champions League. Jeg undret på hvor lenge de vil finne seg i middelmådighet.

- Ved et tidspunkt denne sesongen lå vi på 19.plass. Men tv-tallene forble sterke, draktsalget var bedre enn for Manchester United - nummer tre i verden i fjor – og omtrent alle indikasjoner viste toleranse blant supporterne.

- Vi må belønne deres tålmodighet og deres kjærlighet for denne klubben. Og det skal vi gjøre. Men det vil ta litt tid og kreve mye arbeid.