- Vi sløste bort en god mulighet

Jamie Carragher irriterer seg over at Liverpool sløste bort en god mulighet til å ta innpå Tottenham, da man tapte 2-1 på The Hawthorns i går.

Det så lovende ut for Liverpool da Martin Skrtel stanget en corner fra Raul Meireles i krysset, men vertene fikk tildelt to straffespark som Chris Brunt satte kontant i mål. Samtidig spilte Tottenham 0-0 borte mot Wigan. Dermed er Liverpool fem poeng bak Tottenham, og har også en kamp mer spilt.

Liverpools visekaptein innrømmer at de røde ikke spilte noen god kamp i Midlands. Trass i gårsdagens tap har han heller ikke gitt opp håpet om å ta igjen Tottenham.

- Det var skuffende å tape kampen, og når Tottenham kun klarte uavgjort gjør det vårt resultat enda verre. Vi visste selvsagt ikke resultatet i Tottenham-kampen før etter kampslutt. Vi kan ikke bekymre oss over hva andre lag gjør. Vi må fokusere på oss selv, og ta så mange poeng som vi kan i et forsøk på å tette luka, sier Carragher til Liverpoolfc.tv.

- West Bromwich gjorde en bra kamp, og det var tre viktige poeng for dem. Men det var en svært skuffende dag for oss, legger han til.

- Luis Suarez virket igjen farlig for oss, og han var uheldig som ikke utlignet på overtid. Foruten scoringen skapte vi dessverre ikke nok sjanser i de første 75 minuttene av kampen.

Liverpools nummer 23 spilte sin 661. kamp for Liverpool, og det betyr at han nå er oppe på fjerdeplass på listen over spillere med flest kamper for Liverpool FC gjennom tidene.

- Det er selvsagt hyggelig at jeg har spilt flere kamper enn en legende som Ian Rush, men mitt fokus var å ta de tre poengene. Det klarte vi ikke, og det medførte at det ble en skuffende dag.

Neste kamp på programmet for Liverpool er en hjemmekamp mot Manchester City neste mandag.

- Dette blir en veldig viktig kamp for oss. City har brukt mye penger, og er et lag fullt av store stjerner, men forhåpentligvis vil dette bli en kamp hvor vi kommer tilbake på vinnersporet etter dette tapet. Vi spilte mot Manchester United etter at vi tapte borte mot West Ham, og vi håper vi kan gjøre det samme mot City som vi gjorde mot United på Anfield.

- Vi har noen store kamper foran oss. Dessverre pådro vi oss noen skader, så det blir enda viktigere enn før at vi holder sammen frem til sesongslutt, avslutter Carragher.