- Vi tapte for et bedre lag

Steve Bruce var raus etter nok et tap for Sunderland, selv om han mente et feilaktig straffespark preget kampen. Alberto Aquilani glad etter spill og seier for Juventus.

- Mareritt
- Vi ble slått av et klart bedre lag i dag, innrømmet manager Steve Bruce etter at hans Sunderland tapte 2-0 hjemme mot Liverpool. Ikke uventet var han imidlertid forbannet over avgjørelsen som ga straffespark og ledermålet, da Jay Spearing ble felt utenfor men falt inne i feltet.

- Jeg har sett det om igjen og dommeren er ti meter fra situasjonen og dømmer korrekt frispark, mens linjemannen står 80 meter unna og dømmer straffe. Kanskje er dette noe for den teknologien vi snakker om, hvor dommeren kan ta den endelige avgjørelsen etter å ha sett en rask reprise om fellingen var utenfor eller innenfor straffefeltet.

- Det var vendepunktet i en kamp hvor det var lite som skilte lagene inntil da. Etter det ble det et mareritt for oss, med svakt spill og mange skader.


Tre poeng for Aquilani
Alberto Aquilani spilte hele kampen da Juventus i dag vant 2-1 hjemme mot Brescia. Juve ligger på en beskjeden 7.plass i Serie A.

- Vi behøvde disse tre poengene, sa Liverpools midtbanespiller etter seieren. – Det var viktig å slå tilbake med seier etter en vanskelig periode, som jeg ikke har noen forklaring på. Nå ønsker vi å fortsette på den samme stien, og uten å sette spesielle mål bare gi vårt beste i hver kamp.

- Den neste kampen vil bli spesiell for meg, siden vi skal til Roma hvor jeg vokste opp som fotballspiller. Nå tenker jeg imidlertid bare på å gjøre det best mulig for Juventus.