- Vi utfyller hverandre meget bra

Daniel Agger synes at han og Martin Skrtel utfyller hverandre meget bra i Liverpools midtforsvar. Han håper skadeproblemene er et tilbakelagt stadium.

- Vi trives å spille ved siden av hverandre. Vi utfyller hverandre ganske bra. Vi føler det bra sammen, og det er viktig som midtstoppere å føle det på den måten, sier Daniel Agger til Liverpool Daily Post om samarbeidet med Martin Skrtel.

- Men for å være ærlig har hele laget forsvart seg bra. Det er ikke bare oss. Alle har utgjort en forskjell. Det sier alt, at dersom du holder nullen, så er det enklere å vinne. Hvis vi fortsetter å spille som dette, kommer vi til å vinne de neste par kampene.

- Hvis vi fortsetter å vinne, vil det si alt. Dersom vi fortsetter å ta tre poeng, kan vi selvsagt havne tilbake blant topp fire. Men det er mye arbeid å gjøre.

Daniel Agger har hatt mange skadeproblemer. Midtstopperen hadde bare spilt 81 kamper fra start på fem og et halvt år før starten av denne sesongen, 27-åringen har startet alle Premier League-kampene bortsett fra fire denne sesongen. Han har tro på at skadeproblemene nå er et tilbakelagt stadium.
- Jeg tenker ikke på det lenger. Jeg vil ikke si at jeg er glad for hver kamp jeg spiller, men jeg gir virkelig alt i hver kamp. Jeg får se hvor lenge det varer. Det er måten å gjøre det på nå.