- Vi vil få orden på dette

Kevin Keen mener at mange nye spiller og ny stab har bidratt til en noe blandet innledning av Liverpool, og tror at spillet og effektiviteten vil bli bedre under resten av sesongen.

- Jeg synes vi har startet rimelig bra, men det kunne ha vært bedre, sier førstelagstrener Kevin Keen til liverpoolfc.tv. – Alle vet at vi har spilt uavgjort i noen hjemmekamper, hvor vi kunne ha plukket flere poeng.

- Det er imidlertid en lang sesong og jeg har virkelig tro på at vi etter hvert vil få orden på dette.

- Dere må huske at vi hentet flere nye spillere sist sommer, og selv dette året hvis en regner med januarvinduet. Kenny har ennå ikke vært et år tilbake i denne jobben og Steve (Clarke) og meg selv er ganske nye, slik at dette er noe som formes sammen.

- Jeg tror at etter hvert som sesongen utvikler seg vil vi bli mer og mer samspilte. Jeg håper at supporterne vil få se den type fotball vi ønsker å spille, og at vi vil begynne å ta vare på sjansene og score flere mål.

- De hadde et litt ekkelt resultat hjemme (mot Arsenal) og vi var skuffet etter kampen mot Swansea, sier Keen foran søndagens møte med Chelsea på Stamford Bridge.

- Det er en stor kamp, ikke minst siden vi skal spille mot dem to ganger på ti dager. Å reise til Stamford Bridge to ganger er noe som krever mye, men jeg tror vi kan organisere dette skikkelig å gjøre det rimelig bra.

- Jeg synes Andre Villa-Boas har satt et noe mer offensivt preg på deres lag, noe vi så mot Manchester United og Arsenal tidligere i sesongen. Vi kommer til å skape sjanser og ha en innstilling om å angripe.

- Vi har noen virkelig gode og spennende offensive spillere, og vi vil prøve å score mål uansett hvem vi spiller mot. Det vil bli en stor del av vår slagplan på søndag.