- Vi vil stille et sterkt lag

Kenny Dalglish lover at Liverpool vil stille med et sterkt lag, når de røde møter Brighton i Carling Cup i morgen kveld.

Manageren er opptatt av at Liverpools spillere må sørge cup-avansement som takk til supporterne for den fantastiske støtten laget fikk i 4-0 nederlaget på White Hart Lane.

- For oss var det beste med Tottenham-kampen støtten vi fikk fra våre fans. De støttet oss på fantastisk vis, og jeg tror at spillerne vil ha merket seg det. Nå ser vi frem til å kunne betale dem tilbake på et eller annet vis, uttaler Dalglish til Liverpoolfc.tv.

- Jeg tror søndagen forlengst er utdebattert. Ingen var fornøyd med den, og spillerne var veldig skuffet. Vi synes ikke vi spilte bra. Ikke engang da vi hadde elleve menn på banen spilte vi bra. Kanskje sier det noe om standarden vi har satt oss, men vi kommer ikke til å fire på kravene vi setter til oss selv. Målet er å gjøre vårt beste i hver eneste kamp. Vi vil ikke alltid spille bra, men vi vil alltid forsøke å gjøre vårt beste.

- Vi startet ikke bra på søndag, noe som bidro til vårt fall, i tillegg til at Spurs spilte bra.

Nå ser Dalglish frem til morgendagens kamp i Carling Cup, mot Brighton på sørkysten.

- Vi er glade for å være med i Carling Cup, og vårt mål er å henge med i turneringen så lenge som mulig.

- Vi vil stille med et sterkt lag i morgen kveld, og vil gå til denne kampen på samme måte som vi gikk til Exeter-kampen i forrige runde. Dersom vi reiser til Brighton med den samme holdningen, vil vi gi oss selv en god mulighet til å vinne. Brighton gjør det fantastisk bra etter opprykket, og ledet Championship inntil de tapte for Leicester.

- Det blir en vanskelig kamp. Vi må sørge for at vi er klare for oppgaven, ved å konsentrere oss og være fokuserte. Vi må gjøre leksen vår når det gjelder Brighton, og ta det derfra. Vi vil gå til verket på skikkelig og profesjonelt vis. Spillerne var veldig profesjonelle når vi spilte mot Exeter, og vi må gjøre det samme igjen om vi skal avansere.

Dalglish bekrefter også at han må klare seg uten Daniel Agger en periode fremover, etter at dansken brakk to ribbein i kampen mot Tottenham.

- Daniel har brukket ribbein, så han sliter litt.