- Viktig å holde buret rent

Jubilanten Daniel Agger mener Liverpool vil ta med seg mye selvtillit fra å ikke ha sluppet inn mål mot West Brom. Spesielt å ha nådd 100 kamper for Liverpool. Betyr mye for ham å spille for klubben.

Etter å ha spilt uavgjort 1-1 i to ligakamper på rad ble det seier 2-0 mot West Bromwich. De røde er nå ubeseiret i syv kamper på rad i alle turneringer. Mot West Bromwich holdt laget nullen for kun tredje gang på 13 kamper denne sesongen.
- Det var så viktig for oss å holde buret rent, og det er alltid bra for oss forsvarsspillere og også flott for hele laget, sier Daniel Agger til Livepoolfc.tv.

- Jeg synes vi spilte bra og fortjente tre poeng. Vi er fornøyd. Vi må fortsette med denne formen og vinne kamper.

- Jeg tror vi kan ta med oss mye fra dette resultatet. Vi ser nå frem til neste kamp hjemme mot Swansea. Vi skal prøve å ta tre nyepoeng.

Charlie Adam nettet fra straffemerket, mens Andy Carroll økte til 2-0 på overtid i første omgang.
- Det var fint å se Andy score et bra mål. Jeg var ikke i tvil om at Charlie ville score. De forsøkte å få ham ut av fatning, men slikt bryr ikke Charlie seg om.

Daniel Agger spilte sin 100. ligakamp for Liverpool mot West Bromwich i går.
- Det er spesielt å spille 100 ligakamper for Liverpool. Det har tatt tid å komme opp i det antallet fordi jeg har vært uheldig med skader.

- Forhåpentligvis kan jeg nå ha en skadefri periode. Jeg håper jeg kan holde det gående og spille ytterligere 100 kamper for denne klubben.

- Jeg trives med fotballen nå. Jeg føler at jeg har vært uheldig med skader. Forhåpentligvis kan jeg ha litt flaks nå, fordi det betyr mye for meg å spille for denne klubben.