- Viktig å stoppe United

Luis Suarez har bare vært på Merseyside en drøy måned, men Liverpools nye nr.7 forstår likevel hvor viktig det vil være å få en seier mot rivalen Manchester United på søndag.

- Det er klart vi vet hvor viktig denne kampen er og hvor viktig det er at United ikke vinner ligatittelen som følge av den rivaliseringen det er mellom klubbene, sier Suarez til The Times. – Vi har det samme antall titler og de er våre konkurrenter. Det vil være en seier for oss om vi kan hindre dem i å vinne ligaen.

Suarez har hurtig funnet seg til rette på Liverpool og har vært blant lagets beste i de tre ligakampene hvor han så langt har fått spilletid med de røde.

- Dette er den type kamper som du helst vil spille i, fortsetter søramerikaneren. – Det er et lokaloppgjør mellom to virkelig store lag som kjemper om de fremste plassene. Det er derfor jeg kom hit. Diego fortalte meg at dette var de viktigste kampene i sesongen for dem, slik det er for oss. Dette er den kampen i sesongen en helst ønsker å vinne, fortsetter Luis om landsmannen Diego Forlan med fortid på Old Trafford.

- Å score i en slik kamp og hjelpe laget ditt til seier er noe en spiller alltid drømmer om. Det viktigste er likevel at laget tar tre poeng, ikke hvem som scorer.

- Min kjæreste sier at hvis jeg hadde vært på banen slik jeg er utenfor banen, ville hun ikke ha vært sammen med meg, gliser Luis Suarez over ryktet om at han er litt gal fra tid til annen ute på gressteppet. Han er ikke minst også kjent for å ha viljehandset på streken i det siste VM, da Uruguay gikk til kvartfinalen.

- Det ville vært fint hvis folk her fikk et positivt inntrykk av meg som angriper og som spiller. Det vil være mye bedre for dem å tenke på meg som en som scorer mål og spiller bra, heller enn bare for handsen i VM. Jeg vil gjerne forandre på det inntrykket av meg.