- Viktig at vi slo tilbake

Lucas Leiva påpeker at det var viktig at Liverpool greide å slå tilbake etter tapet for West Ham, ved å beseire Manchester United.

- Vi vet vi spilte dårlig mot West Ham, men vi fikk en flott sjanse til å starte en ny vinnerrekke igjen. Vi viste at vi har et veldig godt lag, og at vi kan slå hvem det skal være, uttaler brasilianeren til Liverpool Echo.

- Det var ikke enkelt, men jeg tror vi gjorde oppgaven enklere for oss selv denne gangen. Vi startet bra, akkurat som mot West Ham. Men denne gangen holdt vi koken i 90 minutter, selv om vi kunne ha forsvart oss litt bedre på overtid, legger han til.

- Laget har selvtillit, og vi vet vi kan konkurrere og vinne mot hvem som helst. Kenny fokuserte på at vi skulle konsentrere oss om oss selv under lagmøtet foran kampen. Han sa også at vi ville vinne om vi spilte opp mot vårt beste. Det var eksakt hva som skjedde.

Lucas er også glad for at Andy Carroll endelig kunne debutere for Liverpool.

- Andy er veldig stor, og veldig god i lufta. Det kunne man se da han kom innpå. Han har selvsagt vært ute noen måneder, så han vil trenge tid til å komme tilbake sakte men sikkert. Vi håper han kan gjøre det samme for oss som Luis Suarez gjør for øyeblikket.