- Viktig med harmoni i spillergruppen

Kenny Dalglish vet at det er en fin balanse mellom harmoni i troppen og konkurranse om plassene. Manageren kommer ikke til å akseptere at spillere viser misnøye over å bli utelatt fra laget.

Andy Carroll, Jordan Henderson  og Stewart Downing var alle henvist til benken mot Chelsea, men kom innpå i løpet av kampen. Maxi Rodriguez spilte sin første ligakamp fra start for sesongen. Dalglish synes laguttaket rettferdiggjøres av resultatet.
- Vi fortsetter å si at vi er fornøyd med styrken på spillerstallen vi har nå. Vi sa etter transferdeadline at vi var fornøyd med forretningene vi hadde gjort. Om vi har forretninger å gjøre, gjenstår å se. Men kvaliteten på troppen er veldig god, sier Kenny Dalglish til The Times.

- Det viser alltid styrken på spillerstallen, de som ikke spiller. Det er der man får suksessen fra. Det er vanskelig for dem som ikke spiller. Det er vanskelig å holde dem motivert og holde dem i gang. Hvis de kommer inn med en meget god innstilling, og ikke har sure miner når du blir utelatt, er det til hjelp for alle. Det er opplagt at startelleveren mot Chelsea gjorde det meget bra. Det var også flott for de tre spillerne som kom inn.

- De har vist bestemthet ved å komme inn med positiv innstilling. Det har ikke skadet noen. Hvis de ikke viser forpliktelse for å spille, er det ikke mitt problem. Det er deres problem. Vi vil gå og hente spillere som er bestemte på å spille. Men det er en lang sesong og alle kommer til å få sin sjanse.

Kenny Dalglish fremhever Stewart Downings reaksjon da Glen Johnson scoret et sent vinnermål mot Chelsea. Manageren understreker også hvilken holdning han er ute etter fra spillerne, enten de er i startoppstillingen eller ikke.
- Så dere ansiktet hans da Glen scoret. Trykk det bildet (se over) istedenfor at jeg skal bruke ord til å beskrive hvordan han følte. Det sier mer enn jeg kan uttrykke.

Carragher var tilbake etter skade mot Chelsea, men måtte avfinne seg meg en plass på benken.
- Det er alltid noe positivt å bli tatt ut, og det er skuffelse for den som ikke blir tatt ut. Carra hadde bare vært tilbake i trening i en uke. Vi vet hva han har gjort for fotballklubben. Han er en viktig del av den og denne troppen, både nå og fremover. Han vet det, og vi vet det.