- Viktig med sportsdirektør

Sportsdirektør, eller fotballdirektør, er for mange i England nærmest et skjellsord. Kenny Dalglish mener at en person som Damien Comolli spiller en viktig rolle for klubben.

I England har den klassiske manageren vært en sterk person som har styrt det aller meste og hatt en finger med i enda mer. Når Liverpool oppnevner en “director of football”, fotballdirektør eller kanskje mer vanlig sportsdirektør her på berget, er det mange som rynker på nesen. En spør seg hvordan Damien Comolli skal kunne samarbeide sammen med Kenny Dalglish, og hvem som skal ta avgjørelsene. Det mange glemmer er at Kenny selv hadde en noe tilsvarende rolle både i Blackburn og Celtic.

- Damien har vært glimrende, sier Kenny til Liverpool Echo. – Sportsdirektør er mye av en svartmalt tittel, men den er bare det fordi en ikke forstår hvordan den fungerer.

- Jeg forstår og setter pris på det arbeidet som Damien har gjort og vil fortsette å gjøre for klubben. Det er en veldig støtte for en manager å ha en som gjør det arbeidet.

- Han gjorde en fantastisk jobb i januarvinduet. Luis (Suarez) ville uansett ha kommet, men å også få Andy (Carroll) i siste minutt var en utmerket handel.

- Vi vil arbeide sammen, ta avgjørelser sammen, ha diskusjoner sammen og vi vil kjøpe spillere og prøve å bringe klubben framover og oppover.

- Det å være en manager har alltid vært 24/7, men ansvarsområdene har forandret seg i forhold til forpliktelser overfor media. Derfor er det å ha en sportsdirektør, en god en, veldig viktig å ha.

- Jo flere øyne du har, dess bedre er sjansen til å få tak i en god spiller.