- Viktig med tre poeng

Martin Kelly er glad for at Liverpool er tilbake på vinnersporet og mente at Steven Gerrard var med å gi The Kop et løft. Høyrebacken føler seg bedre enn noen gang etter skade.

- Det var godt å komme tilbake på vinnersporet og jeg tror vi trengte de tre poengene, fortalte 21-åringen til liverpoolfc.tv etter 2-1 seieren mot Wolves. – Vi hadde fansen bak oss og ikke minst det at Stevie var tilbake løftet publikum.

- Den tidlige scoringen var viktig og vi fikk en til fra Luis, fortsetter Martin. – Vi var uheldige som ikke fikk et tredje mål og som ville ha avgjort det, men vi var profesjonelle og greide å ro det i land.

- Det var en herlig scoring fra Luis. Han spiller på et høyt nivå om dagen. Han trener til og med på samme måten som han spiller og det er fantastisk å ha ham på laget.

- Når Stevie kommer tilbake vil det gi sjefen flere problemer med å ta ut laget, men vi er alle sammen om dette.

- Vi kan nå bygge videre på denne seieren. Det var bra ikke minst med tanke på lokaloppgjøret mot Everton neste helg. Det kommer til å bli en virkelig tøff kamp der. Vi må alle arbeide hardt på trening og sørge for at vi er klare til neste uke.

- Jeg føler meg bra, sier Martin om hamstringskaden som har plaget ham mye i det siste. – Det medisinske støtteapparatet har arbeidet mye med meg den siste uka for å ha kontroll på skaden. Det dreide seg om å være fornuftig mot Wolves, og jeg synes jeg greide å være det. Jeg er veldig fornøyd med at jeg har kunnet spille de to siste kampene og føler meg i bedre form enn noen gang.

- Nå ser jeg virkelig fram til kampen mot Everton, hvis jeg blir tatt ut. Jeg var på benken i samme kamp forrige sesong og det var en virkelig hard kamp. Vi er på jakt etter en seier, men det er et derby og det er alltid vanskelig.