- Viktige dommeravgjørelser gikk i mot oss

Stoke-manager Toni Pulis mener Liverpool var det beste laget. Suarez utgjorde forskjellen. Synes Stoke fikk scoring feilaktig annullert og ble snytt for straffe. Carragher burde vært utvist.

Tony Pulis synes Liverpool var det beste laget på Britannia Stadium i går.
- Jeg synes Liverpool var bedre, men mer i første omgang enn i andre omgang, sier Tony Pulis.

- Jeg synes det var en mye jevnere kamp i andre omgang, men de spilte meget bra i første omgang, og det skal være sagt. Vi var ganske heldige som tok ledelsen 1-0, men som jeg sa, andre omgang var langt jevnere. Jeg synes det var mange sjanser etter pause.

Stoke-manageren berømmer tomålsscorer Luis Suarez.
- Suarez var igjen forskjellen. Han gjør spesielle ting og hans scoringer var fantastiske. Han er en så god spiller. Han er en håndfull enten han har ballen eller ikke. Akkurat som Aguero og Silva så er han en topp, topp spiller. Det er ikke bra for oss fordi vi må spille mot dem, men de er fantastiske spillere.

Tony Pulis er imidlertid ikke imponert over dømmingen til Lee Probert. Jamie Carragher fikk gult kort for en takling på Matthew Etherington i det 21. minutt. Så hadde Jon Walters ballen i mål, men Ryan Shawcross ble avblåst for å ha hindret Pepe Reina. Scoringen ble ikke godkjent. Stoke tok ledelsen ved Kenwyne Jones, før Luis Suarez noterte to scoringer og sikret Liverpool seieren. Peter Crouch var så involvert i en straffesituasjon på slutten.
- Carragher er en fremragende gutt og en flott proff. Jeg har stor respekt for ham, men den taklingen var en stygg takling. Hvis han får det jeg tror en Stoke-spiller kanskje hadde fått, så er han ute og det har da gått 20 minutter.

- De to andre hendelsene: Målet vi scorer fra et langt innkast, så synes jeg ikke det er et frispark, spesielt hvis man sammenligner med det som blir gjort mot Crouch i andre omgang. Og dommeren har bra overblikk over alle tre situasjonene.

- Vi ønsker bare jevn dømming. Vi ønsker ikke mer enn Liverpool, men vi ønsker ikke noe mindre heller, og jeg synes vi ble skadelidende. Denne dommeren annullerte også et flott mål som vi scoret mot Aston Villa for et par år siden. Han annullerte dessuten et flott mål fra Tuncay mot Everton i fjor.

- Vi er meget skuffet på den måten at dersom han gir noe på en hendelse på den ene siden av banen og annullerte det målet, så må han gi et straffespark til den spilleren (Crouch) fordi han kan se den situasjonen. Du kan ikke ha en type regel i det ene feltet og ikke de samme reglene i det andre feltet.

- Det skuffende er, som jeg sa, Liverpool var best i første omgang . De spilte mye bedre enn oss, skapte gode sjanser og Thomas foretok noen veldig, veldig gode redninger:

- Andre omgang var jevnere. Det skuffende er at vi sitter her og snakker om tre svært omstridte hendelser som har gått mot oss, men for Liverpool.

Kilder: Skysports.com, Liverpool Daily Post