- Vil ikke bytte Suarez med noen i PL

Jamie Carragher setter opp de fem beste overgangene som han mener Liverpool har gjort over de siste sesongene, inkludert kjøpet av Luis Suarez i januar.

Dette var svarene til Carra, da LFC TV utfordret han til å komme med de fem beste transfers som de røde har gjort.

Sami Hyypiä – Jeg tar Sami med på listen for den service som han ga klubben, for en stor spiller. Med i betraktningen er også det beskjedne transferbeløpet som Liverpool måtte betale.

Gary McAllister – Her er også prisen en faktor, siden han ikke kostet noe, og det at han kom i en så høy alder. Han er med for det han bidro med i The Treble sesongen, og for den scoringen på Goodison Park.

Robbie Fowler – En annen spiller som var gratis, og det var “Gud” som returnerte til Anfield. Det var bare herlig å se ham tilbake i en helrød drakt igjen.

Luis Suarez – Det virket kanskje kostbart da han ble hentet inn fra Ajax for £22M, men jeg tror det vil vise seg å være et røverkjøp. Jeg vil ikke bytte ham bort mot noen annen spiller i Premier League.

Fernando Torres – Jeg snakker nå om hans overgang til Chelsea, hvor Liverpool fikk godt betalt og dermed kunne bringe inn Luis Suarez.